Ulthera -hoito


Mitä on ulthera-hoito?

Ulthera eli HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) on uudenlainen hoitomenetelmä kauneudenhoidossa. Teknologia perustuu kohdennettuun ultraäänienergiaan, jonka ansiosta hoito tarkentuu tarkasti moneen eri kohtaan sekä kerrokseen kudoksessa. HIFU on uskomattoman tehokas menetelmä ilman kirurginveistä. Tulokset näkyvät nopeasti ja ovat selviä. Ulthera-hoito soveltuu parhaiten roikkuvien poskipussien ja leuanalusihon kohotukseen, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle ja se sopii yli 35-vuotiaille.

Hinnasto

 • Koko kasvojen alue410 €
 • Kaula265 €
 • Koko kasvojen alue sekä kaula595 €
 • Leukalinja + kaula375 €
 • Poskilinja220 €
 • Leuka- sekä poskilinja375 €
 • Leukalinja265 €
 • Otsa + poskilinja325 €

Varaa aika

Varaa aika Tarjalle tästä >>


Siltakatu 12 A 5, 80100 Joensuu

puh. 013 761167
puh. +358 50 591 3331

info@neurofysio.fi

Miten ulthera toimii?

Edistyneimmän teknologian antamien mahdollisuuksien myötä ultraäänen kohdistaminen syvälle ihon dermis- ja SMAS-kerroksiin aikaansaa jopa tuhansia pieniä tehopisteitä, jotka aktivoivat kollageeni- ja elastiinisäikeiden välitöntä kiristymistä, sekä aktivoivat niiden luontaista tuotantoa pitkäkestoisesti.

Teho perustuu tarkasti kohdennettuun uä-energiaan, jonka avulla impulssi saadaan tehokkaasti ja tarkasti kohdistettua kudokseen. HIFU-ultraääni kohdistetaan täsmällisesti haluttuun SMAS-syvyyteen esim. 1,5mm, 3mm tai 4,5mm. Hoidon vaikutus kiihdyttää voimakkasti kollageenin uudistumista hoitoalueilla vahingoittamatta ihoa. Vaikutukset näkyvät ihon kiinteytymisenä.

Vaikutukset näkyvät ryppyjen madaltumisena ja vähenemisenä, ihon kiinteytymisenä, kimmoisuuden lisääntymisenä sekä nuorentuneena ilmeenä. HIFUn vaikutukset ovat välittömiä, joskin lopulliset tulokset näkyvät usein vasta kuukausien kuluttua hoidon tekemisestä. Koska ihosolujen uusiutuminen on yksilöllistä ja vie aikaa, lopulliset tulokset alkavat näkyä asteittain muutaman viikon ja kuukausien kuluttua. Tulokset ovat pitkäkestoiset, ja pysyvät jopa vuosia.

HIFU ei polta tai kuumenna ihon pintaa. HIFUlla saavutetaan dermiksessä ja SMAS-kerroksessa 60-70 asteen lämpötila. Koska ihon pinta ei lämpene hoidon aikana, ei palovammoja synny.


Kenelle hoito sopii?

Ulthera-hoito on varteenotettava vaihtoehto henkilöille, jotka harkisevat kasvojen kohotusta, mutta eivät ole valmiita kirurgisiin toimenpiteisiin. Hoito sopii kaikille, jotka kokevat kiinteyden hävinneen ja juonteiden syventyneen kasvoilla. Naisilla erityisesti vaihdevuosi-iässä ihossa saattaa tapahtua isoja muutoksia, ja yeensä tässä vaiheessa hakeudutaan ulthera-hoitoon. Hoidoissa kohdistetaan erittäin tehokasta, tarkasti kohdistettua ultraääntä kudoksiin, joita käsitellään myös ns. perinteisissä kirurgisissa kasvojenkohotuksissa. Parhaiten hoito toimii aikuisilla, joilla iho ei ole vielä menettänyt luontaista kimmoisuuttaan, mutta joka jo alkaa näyttää ikääntymisen merkkejä.

Paras hoitotulos saadaan 40-60-vuotiaille naisille, joilla on edelleen runsaasti kollageenia kudoksessa. Hoito sopii erittäin hyvin mm. roikkuvien poskien ja leuanalusihon sekä kulmien kohotukseen. Esimerkiksi otsan alueen käsittely saa aikaan otsan ihon kiristymisen, joka puolestaan nostaa kulmakarvoja aikaansaaden näin piristyneen ilmeen. Leuanaluksen hoidolla voidaan kiinteyttää ja pienentää kaksoisleukaa.

Hoidon tulokset näkyvät nopeasti, yleensä 2-3kk kuluessa, mutta joillakin tulos näkyy 3-6kk kuluttua hoidosta. Tulosten saavuttamisen nopeus on kiinni ihon omasta kollageenin määrästä. Hoito voidaan uusia aikaisintaan 3kk ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Hoidot edut

Pysyvän ja nopean lopputuloksen lisäksi HIFU-hoitoprosesi on miellyttävä ja turvallinen. Koko hoitoon kuluu noin 60 minuuttia ilman puudutusta, nukutusta tai kipua, eikä se vaadi palautumisaikoja. Hoidon jälkeen on heti mahdollista käyttää kosmeettisia tuotteita ja meikkiä. Ultheralla ei ole haittavaikutuksia, ja se on huomattavasti RF-hoitoa tehokkaampi. Ulthera-hoito on hyvä ratkaisu ihon velttouden ja ryppyjen hoitoon, ja sitä voidaan käyttää yhdessä myös muiden menetelmien kautta (esim. LED- ja radiofrekvenssihoidot).


Hoidon jälkeen

Hoito on lähes kivuton menetelmä ja pääset jatkamaan normaaleja arjen askareitasi heti hoidon jälkeen. Hoidon aikana tuntuu pientä pistelyä ja kihelmöintiä sekä kiristyksen tunnetta, myös hoidon jälkeen iholla saattaa esiintyä pieniä tuntemuksia. Tuntemukset häviävät viimeistään muutaman viikon kuluessa, normaaleihin ihonhoitorutiineihin voi palata jo hoitoa seuraavana päivänä. Välittömästi hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa, tämä häviää muutamassa tunnissa. Aurinkosuojan sekä kosteuttavien ja rauhoittavien voiteiden käyttöä suositellaan kotihoidossa. Hoidon jälkeen on hyvä muistaa juoda riittävästi vettä, sillä hoito laittaa kehon omat nesteet kiertämään. Saunaa ja kovaa hikoilua tulee välttää 24 tuntia hoidon jälkeen.


Vasta-aiheet

 • Sydämentahdistin tai vastaava elimistössä oleva elektroninen laite
 • Raskaus
 • Suun kautta nautittu isotretinoniinihoito (aknelääkitys)
 • Täyteainehoidot tai implantit kasvojen alueella
 • Sydän- tai kilpirauhassairaudet
 • Rikkoontuut iho tai ihosairaudet
 • Avohaavat tai leikkaushaavat, jotka eivät ole täysin parantuneet
 • Syöpäsairaudet
 • Epilepsia
 • Kasvokirurgisista toimenpiteistä oltava 12 kk aikaa
 • Paha, tulehtunut akne
 • Ruusufinni
 • Koholla olevat luomet (kierretään)

Tervetuloa klinikallemme Joensuuhun!

Ota yhteyttä

Lista tarjoamistamme palveluista
HIERONTA JA
KEHON MUOKKAUS

Akupunktio
Kiputilojen hoitoa kudoksen pintakerrosta neuloin pistelemällä.

Shockwave -hoito
Paineaaltohoitoa esimerkiksi jänneliitosten kiputiloihin.KAUNEUSHOIDOT

Ihon täyttöliftaus
Ryppyjen ja juonteiden täyttämiseen, ihon kohottamiseen.

Mesolankahoidot
Tehokkain ilman kirurgin veistä tapahtuva esteettinen hoito. Sopii kasvoille, kaulalle ja muille alueille.

PRP -plasmahoito
PRP (Platelet Rich Plasma) on luonnontuote omasta elimistöstäsi.

Täyteainehoidot
Tutustu eri täyteainehoitoihimme.

Dermica Pen -mikroneulaterapia
Hoitomuoto, jossa ihon rakenne ja kiinteys alkavat parantua välittömästi.

Fractora-hoito
Kiinteyttää ihoa, poistaa ryppyjä sekä tasoittaa arpia ja pigmenttimuutoksia hyödyntäen neulaamista ja radiotaajuusenergiaa.

Ulthera-hoito
Korkeataajuinen ultraäänihoito ihon kiinteytykseen, tehokas hoito ilman kauneuskirurgiaa.

Hiuspohjanhoito
Hiuksia paksuuntava sekä tuuheuttava hiuspohjan tehohoito.

Mesoterapia hiustenlähtöön
Hiustenlähtöä ehkäisevä sekä päänahkaa hoitava mesoterapiahoito.

HYAcorp -täyteainehoidot
Kasvojen muotoilua hyalurontäyteaineella.

Brazilian Butt Lift
Brazilian Butt Lift täyteainehoitona, ilman kirurgiaa.

IPL-laserhoito
Pysyvään karvanpoistoon!

Ota yhteyttä


Avoinna arkisin klo 10-15 + sopimuksen mukaanSiltakatu 12 A 5, 80100 Joensuu

puh. +358 50 591 3331

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: