Ihon täyttöliftaus


Mihin ihon täyttöliftaus auttaa?

Täyttöliftauksella voidaan kohottaa ihoa, täyttää juonteita ja ryppyjä esim. kasvojen, kaulan ja käsien alueella.


Hinnasto

  • Hoitokerta290 €

Varaa aika

Varaa aika Tarjalle tästä >>


Siltakatu 12 A 5, 80100 Joensuu

puh. +358 50 591 3331

info@neurofysio.fi

Hyaluronista

Miten sitten hyaluronihappoa saadaan ihoon? Ihomme kuluttaa Hyaluronihappoa (HA) sitä enemmän mitä vanhemmaksi tulemme. Siksi iho kuivuu ja alkaa muodostua ryppyjä.

Hyaluronihappomolekyyli on solujen pinnalle muodostuva ja soluväleissä esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli, mikä pystyy sitomaan itseensä jopa 1000 kertaisen määrän kosteutta. Hyaluronihappoa esiintyy kahdessa eri muodossa, stabiilissa ja stabiloimattomassa muodossa. Stabiloimaton HA-muodostaa nopeasti hajoavia verkostoja, kun taas stabiloidussa-HA muodostaa ristisidoksia, mitkä hidastavat hyaluronihapon hajoamista.

Stabiloitu-HA pysyy ihossa 6–12 kk, jona aikana se pystyy sitomaan itseensä merkittävän määrän kosteutta, jolloin iho voi paremmin ja näyttää nuoremmalta.

Miten hyaluronihappoa saadaan ihoon?

Ihomme kuluttaa Hyaluronihappoa (HA) sitä enemmän mitä vanhemmaksi tulemme ja ryppyjenmmuodustuminen lisääntyy ikääntyessä. Hyaluronihappomolekyyli on solujen pinnalle muodostuva sekä soluväleissä esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli, joka pystyy sitomaan itseensä jopa 1000 kertaisen määrän kosteutta.

Hyaluronihappoa esiintyy kahdessa eri muodossa, stabiilissa ja stabiloimattomassa, joiden ero on pysyvyys. Stabiloimaton HA muodostaa nopeasti hajoavia verkostoja, kun taas stabiloidussa HA:ssa on ristisidoksia, jotka hidastavat hyaluronihapon hajoamista. Stabiloitu HA pysyy ihossa 6–12 kk, jona aikana se pystyy sitomaan itseensä merkittävän määrän kosteutta, jolloin iho voi paremmin ja näyttää nuoremmalta.

Ylläolevan perusteella on siis selvää, että hyaluronihappoa pitäisi jotenkin saada lisättyä ihoon. Stabiloimatonta HA:ta on useissa voiteissa, ja se sopiikin vallan mainiosti päivittäiseen honhoitoon. Stabiloidun HA:n molekyylikoko on kuitenkin suurempi, ja sen saaminen ihoon vaatii apuvälineitä. Tehokkain tapa on injektoida se juuri oikeaan syvyyteen.

Ihon Täyttöliftaus

Täyttöliftauksessa ihoon injektoidaan erityisen hoitomenetelmän avulla satoja pieniä pisaroita stabiloitua hyaluronihappoa, juuri oikea määrä oikeaan paikkaan sekä oikeaan syvyyteen. Ihotyypin mukaan valitulla hyaluronihapolla voidaan täyttöliftauksella täyttää luonnollisella tavalla esimerkiksi kasvot ja decolleteé samalla kerralla.

Keskittymällä tiettyihin kasvojen alueisiin saadaan tällä hoitomenetelmällä tehtyä täydellinen kasvojenkohotus. Voidaan nostaa poskipäitä myös siten, että alaspäin kääntyneet suupielet nousevat. Menetelmä on tehokas ja tulos pitkäkestoinen. Vaikka ihoon tehdään jopa satoja yksittäisiä injektointeja, on hoito nopeaa ja lähes täysin kivutonta. Koko kasvojen täyttöliftaus vie vain noin 15 minuuttia.

Jälkihoito

Hoidosta saattaa jäädä pieniä mustelmia ihoon, jotka häviävät normaalisti muutamassa päivässä. Mustelmat ovat myös niin pieniä, että ne saa helposti meikattua piiloon.

Samana päivänä ihoa ei pidä rasittaa muilla hoidoilla eikä esim. saunomisella, mutta jo seuraavana päivänä asiakas voi elää täysin normaalisti. Kotikäyttöön suositellaan EGF:ää ja HA:ta sisältäviä hoitotuotteita, jotka varmistavat myös ihon pinnan kosteutuksen ja parantavat tulosta. Hoidon jälkeen hoidettu alue tulee suojata auringolta asianmukaisesti 2 — 3 viikon ajan.

Tervetuloa klinikallemme Joensuuhun!

Ota yhteyttä

Lista tarjoamistamme palveluista
HIERONTA JA
KEHON MUOKKAUS

Akupunktio
Kiputilojen hoitoa kudoksen pintakerrosta neuloin pistelemällä.

Shockwave -hoito
Paineaaltohoitoa esimerkiksi jänneliitosten kiputiloihin.KAUNEUSHOIDOT

Ihon täyttöliftaus
Ryppyjen ja juonteiden täyttämiseen, ihon kohottamiseen.

Mesolankahoidot
Tehokkain ilman kirurgin veistä tapahtuva esteettinen hoito. Sopii kasvoille, kaulalle ja muille alueille.

PRP -plasmahoito
PRP (Platelet Rich Plasma) on luonnontuote omasta elimistöstäsi.

Täyteainehoidot
Tutustu eri täyteainehoitoihimme.

Dermica Pen -mikroneulaterapia
Hoitomuoto, jossa ihon rakenne ja kiinteys alkavat parantua välittömästi.

Fractora-hoito
Kiinteyttää ihoa, poistaa ryppyjä sekä tasoittaa arpia ja pigmenttimuutoksia hyödyntäen neulaamista ja radiotaajuusenergiaa.

Ulthera-hoito
Korkeataajuinen ultraäänihoito ihon kiinteytykseen, tehokas hoito ilman kauneuskirurgiaa.

Hiuspohjanhoito
Hiuksia paksuuntava sekä tuuheuttava hiuspohjan tehohoito.

Mesoterapia hiustenlähtöön
Hiustenlähtöä ehkäisevä sekä päänahkaa hoitava mesoterapiahoito.

HYAcorp -täyteainehoidot
Kasvojen muotoilua hyalurontäyteaineella.

Brazilian Butt Lift
Brazilian Butt Lift täyteainehoitona, ilman kirurgiaa.

IPL-laserhoito
Pysyvään karvanpoistoon!

Ota yhteyttä


Avoinna arkisin klo 10-15 + sopimuksen mukaanSiltakatu 12 A 5, 80100 Joensuu

puh. +358 50 591 3331

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: