Täyteainehoidot


Mitä ovat täyteainehoidot?

Täyteainehoitojen tarkoitus on pienentää ihon juonteita sekä palauttaa ihon muotoa. Ryppyjen poisto sekä huulten täyttäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta. Tutustu alla eri täyteainevaihtoehtoihimme. Muista, että voit maksaa erissä!

Maksuton konsultaatio mahdollista tulemalla vastaanotolle tai kuvakonsultaationa!


Algeness -hinnasto

 • Hoidon hinta250-280 €

Genyal -hinnasto

 • Ryppyjen silotus alkaen229 €
 • Huulien täyttö alkaen229 €
 • Puudutus haluttaessa22 €

Juvederm -hinnasto

 • Juvederm Ultra 3 tai Ultra 4 1,0 ml329 €
 • Juvederm Ultra Smile 0,5 ml290 €
 • Juvederm Volbella 1,0 ml359 €
 • Juvederm Hydrate 1,0 ml155 €

Profhilo -hinnasto

 • 2,0 ml280 €

Radiesse -hinnasto

 • 1,0 ml295 €
 • 1,5 ml350 €

Restylane -hinnasto

 • Restylane 1,0 ml350 €
 • Restylane Kysse 1,0 ml420 €
 • Restylane Perlane 1,0 ml410 €
 • Restylane, kevyet uurteet390 €
 • Restylane Vital 1,0 ml270 €

Varaa aika

Varaa aika Tarjalle tästä >>


Siltakatu 12 A 5, 80100 Joensuu

puh. +358 50 591 3331

info@neurofysio.fi

Algeness®

Algeness® on biomateriaali, joka koostuu puhdistetusta agaroosigeelistä (polysakkaridi), joka on peräisin hienostuneesta valmistusprosessista. AAT:n agaroosin molekyyli- ja biofysikaaliset ominaisuudet tekevät siitä läpimurron täyteaineen injektoini-teknologiassa. Ensimmäisen kerran esteettisen lääketieteen historian aikana markkinoilla on 100% luonnollinen, bioyhteensopiva ja biohajoava injektoitava implantti, joka täyttää kaikkein vaativimpien lääkäreiden odotukset ja vaatimukset. Ei allergiaa; Algeness® tarjoaa erinomaisen siedettävyyden ja bioyhteensopivuuden.

Kliiniset tutkimukset osoittavat tulosten kestävän yli 12 kuukautta. Koska Algeness® ei sisällä hyaluronihappotäyteaineiden hydrofiilistä vaikutusta, tuloksia voi joutua odottamaan 2-4 viikkoa.

Genyal

Genyal on tarkoitettu kasvojen kohtalaisten – vaikeiden ryppyjen ja juonteiden (mm. nasolabiaalijuonteet) siloittamiseen injektioina, jotka annetaan syvälle dermikseen (verinahka) tai sen keskikerrokseen. Genyal on koostumukseltaan pehmeää geeliä ja on tehty ei-eläinperäisestä hyaluronihaposta. Genyal on Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymä. Vaikutus kestää noin vuoden. Itse hoitoaika on vain noin 15 minuuttia ja tulokset ovat näkyvissä välittömästi.

Juvéderm™

Juvéderm™ -täyteaineet ovat valmistettu hyaluronihaposta. Juvéderm™ -täyteaineet sisältävät kirkasta geeliä, joka injektoidaan haluttuun kohtaan. Hoidon vaikutus säilyy puolesta vuodesta vuoteen. Juvéderm™ on Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymä.

Hyaluronihappo pistoksella on mahdollista päästä eroon harmillisista juonteista. Hoidon lopulliset vaikutukset nähdään jo viikon päästä turvotuksen laskettua.

Profhilo Filler

IBSA-konsernin on perustanut Sveitsiläisten biologien ryhmä vuonna 1945. IBSA-instituutti Biochimique SA on saanut ainutlaatuisen kokemuksen lääketutkimuksesta ja -teknologiasta. Ne tuottavat nyt Profhiloa, joka on ensimmäinen vakiintunut hyaluronihappo (HA) -pohjainen valmiste, joka valmistetaan ilman kemiallisia ristisiloitusaineita (BDDE) ja jota käytetään ihon uudelleen muotoiluun ja ihon näkyvän rasituksen hoitoon, ei ainoastaan juonteiden ja ryppyjen täyttämiseen. Valmistajien mukaan se parantaa merkittävästi kudosten laatua jopa haastavillaalueilla ja täydentää muita esteettisiä hoitoja sekä muita ihon täyteaineita.

Radiesse

Radiesse on injektoitava ihon täyteaine, joka tilapäisesti lisää kudoksen tilavuutta, auttaa helpottamaan kohtalaisia ja vaikeita kasvojenryppyjä sekä antaa iholle välittömästi kohottavan ja vahvistavan vaikutuksen. Kun aine injektoidaan, säteilysäde tarjoaa suoraan tilavuuden ja korjaa ikääntymisen merkkejä. Tuote sisältää lidokaiinia (saatavilla myös ilman), joka on voimakas puudutusaine, tehden hoidosta miellyttävämmän asiakkaalle.

Restylane

Restylane -hoito antaa luonnollisen, luotrttavan ja välittömän hoitotuloksen. Restylane -tuotteet valitaan asiakkaan tavoitteeseen ja tarpeisiin sekä toiveisiin sopiviksi.

Restylane® Lyft Lidokaiini on hyaluronihappo-pohjainen täyteaine, joka soveltuu injektoitavaksi syvään ihoon ja vähän pinnallisemmin. Tuotetta voidaan käyttää kohtuulliset tai vaikeiden kasvojen ryppyjen hoitamisessa, kuten nasolabiaalit, leuka ja posket. Sisältää lidokaiinia (puudutusainetta) mukavampaa injektiota varten.

Täyteainetoimenpiteet

Toimenpiteessä täyteainetta pistetään tarkasti käsiteltävälle alueelle (ryppy/juonne, huulen raja). Yhteen pitkään juonteeseen voidaan tehdä useitakin pistoksia. Toimenpide on lähes kivuton ja saatavilla on myös puuduttavia täyteaineita. Käsittelyn jälkeen esiintyy turvotusta ja punoitusta.

Täyteainehoidon yleisiä esteitä ovat verenvuototaipumus, veren hyytymiseen vaikuttava lääkitys, käsiteltävän alueen ihosairaus tai tulehdus sekä raskaus.

Mitä on hyaluronihappo?

Hyaluronihappo on solujen pinnalla valmistettava ja soluväleissä esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli. Hyaluronihappo on suurimolekyylinen mukopolysakkaridi eli glykosaminoglykaani. Se koostuu glykosidisidoksin toisiinsa liittyneistä D-glukuronihapon ja N-asetyyliglukosamiinin muodostamista disakkaridiyksiköistä. Sitä esiintyy lähes kaikissa kudoksissa, joissa sillä on tärkeä rooli kudosten toiminnalle. Lasiainen, napanuora ja nivelneste sisältävät erityisen paljon hyaluronihappoa. Hyaluronaani imee vettä itseensä, minkä vuoksi se on suosittu raaka-aine ihonhoitotuotteissa ja ryppyihin pistettävissä täyteaineissa. Ihmisessä on noin 15 grammaa hyaluronaania josta noin kolmannes kehittyy uudelleen joka päivä. Hyaluronaani on ensimmäisen kerran eristetty lasiaisesta. Se muodostuu solukalvossa eikä Golgin laitteessa, toisin kuin muut glykosaminoglykaanit.

Hyaluronihapon CAS-numero on 9004-61-9. Aine on alun perin valmistettu kukonhelttauutteesta ja kehitetty Japanissa, mutta nykyään tuottamiseen käytetään bakteerifermentaatiota.

Luonnostaan hyaluronaanilla on lyhyt puoliintumisaika ja erilaisia tekniikoita käytetään pidentämään molekyylien stabiilisuutta mm. NASHA stabiilisaatiota käytetään Durolane valmisteessa. Yhden pistoksen vaikutusaika voi kasvaa kuuteen kuukauteen tai jopa vuoteen. Wikipedia

Tervetuloa klinikallemme Joensuuhun!

Ota yhteyttä

Lista tarjoamistamme palveluista
HIERONTA JA
KEHON MUOKKAUS

Akupunktio
Kiputilojen hoitoa kudoksen pintakerrosta neuloin pistelemällä.

Shockwave -hoito
Paineaaltohoitoa esimerkiksi jänneliitosten kiputiloihin.KAUNEUSHOIDOT

Ihon täyttöliftaus
Ryppyjen ja juonteiden täyttämiseen, ihon kohottamiseen.

Mesolankahoidot
Tehokkain ilman kirurgin veistä tapahtuva esteettinen hoito. Sopii kasvoille, kaulalle ja muille alueille.

PRP -plasmahoito
PRP (Platelet Rich Plasma) on luonnontuote omasta elimistöstäsi.

Täyteainehoidot
Tutustu eri täyteainehoitoihimme.

Dermica Pen -mikroneulaterapia
Hoitomuoto, jossa ihon rakenne ja kiinteys alkavat parantua välittömästi.

Fractora-hoito
Kiinteyttää ihoa, poistaa ryppyjä sekä tasoittaa arpia ja pigmenttimuutoksia hyödyntäen neulaamista ja radiotaajuusenergiaa.

Ulthera-hoito
Korkeataajuinen ultraäänihoito ihon kiinteytykseen, tehokas hoito ilman kauneuskirurgiaa.

Hiuspohjanhoito
Hiuksia paksuuntava sekä tuuheuttava hiuspohjan tehohoito.

Mesoterapia hiustenlähtöön
Hiustenlähtöä ehkäisevä sekä päänahkaa hoitava mesoterapiahoito.

HYAcorp -täyteainehoidot
Kasvojen muotoilua hyalurontäyteaineella.

Brazilian Butt Lift
Brazilian Butt Lift täyteainehoitona, ilman kirurgiaa.

IPL-laserhoito
Pysyvään karvanpoistoon!

Ota yhteyttä


Avoinna arkisin klo 10-15 + sopimuksen mukaanSiltakatu 12 A 5, 80100 Joensuu

puh. +358 50 591 3331

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: