Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvoja luo turvallisen ilmapiirin, jossa käsitellään asiakkaan seksuaalisuuteen, seksiin, sukupuolisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyviä kysymyksiä. Seksuaalisuus on läsnä koko ihmisen elämän, joten vastaanotolle ovat tervetulleita kaikki iästä ja sukupuolesta riippumatta. Neuvonta on asiakkaan tarpeesta lähtevää yksilöllistä, tavoitteellista, luottamuksellista seksuaaliongelmien kohtaamista ja hoitamista.

Seksuaalineuvoja on läsnä ja hakee ratkaisuvaihtoehtoja ongelmaan yhdessä asiakkaan kanssa. Neuvonnassa asiakas kohdataan avoimesti, kokonaisvaltaisesti, seksuaalisena olentona, ja seksuaalisuus nähdään terveyden ja hyvinvoinnin yhtenä elementtinä.

Meillä seksuaalineuvontaa tekee seksuaalineuvoja Matleena Vepsäläinen, joka toimii myös fysioterapeuttina. Erityisosaamisalueet: lantionpohjan toimintahäiriöiden (esim. lantionpohjan kiputilat tai virtsankarkailu) vaikutukset seksuaalisuuteen; vanhemmuuden, raskauden ja synnytyksen vaikutukset seksuaalisuuteen ja parisuhteeseen sekä neurologisten sairauksien vaikutukset seksuaalisuuteen.

Neuvontakertoja on asiakkaan tai parin tilanteesta riippuen yleensä 2–5 kertaa. Seksuaalineuvontaa on mahdollista toteuttaa myös etänä.

Tervetuloa, tule juuri sellaisena kuin olet!

Haluan että minuun otetaan yhteyttä: